Nauti vesillä olosta

Canomaran liukuu vedessä mukavasti ja kantokykyä riittää

Canomaran zip -paljon pakattuna

Canomaran Zip syntyi ajatuksesta yhdistää kanootti, optimistijolla ja suppilauta.

Innovaatio syntyi, kun kolme eritaustaista tekijää alkoivat pohtia, miten yhdistää vesillä liikkumisen nautinto, helppous ja turvallisuus. Näistä ajatuksista luotiin Canomaran Zip – uudenlainen vesillä liikkumisen väline. 

uutta luomassa

Canomaran Zipin taustalla on tiimi, jossa yhdistyvät venekaupan ja -trendien ymmärtäminen, veneenrakentamisen parhaat perinteet sekä moderni muotoiluajattelu. Janne Kevo on pitkän linjan toimija venemaailmassa, veneenveistäjä Hannu Hietalalla on vuosikymmeninen tieto-taito veneiden rakentamisesta ja Tuomas Mujunen on monialainen suunnittelija, muotoilija ja arkkitehti.

"uskomattoman näppärä!"

Janne Kevo

Janne Kevon myyntiura eri puolilla maailmaa tuo ymmärrystä kansainvälisten markkinoiden vaatimuksista ja toimintalogiikasta Canomaran tiimiin.

Hänellä on vuosikymmenten kokemus maailman johtavien brändien markkinoista auto- ja venealalla. Janne on intohimoinen uutuuksien testaaja ja pohtii parannuksia ja helpompaa käytettävyyttä kaikkeen.

"ominaisuuksien tasapaino"

Veneenrakentaja Hannu Hietala vastaa Canomaranin tuotanto- ja tuotekehitysprosessista. Hiljaisen ja vaatimattoman oloinen mies syttyy, kun puheeksi tulevat veneet.

”Canomaran Zipin kehitystyössä on huomioitava, mikä on tärkeintä kullekin käyttäjäryhmälle. Metsästäjät, kalastajat, kuntoilijat ja retkeilijät arvostavat eri asioita. Siksi on pidettävä silmällä kantavuutta, liukuvuutta, tuuliherkkyyttä, suuntavakautta ja lujuutta. Canomaran-tuoteperheen kehittelyssä haetaan näiden ominaisuuksien tasapainoa.”

Myös lasikuiturakentamisessa Hannu on ollut mukana ‒ lähes niin kauan kuin maailmassa on lasikuiturakentamista tehty. Lasikuiturakenteisen Canomaranin valmistus on monivaiheinen prosessi, jossa ei tehdä kompromisseja. Viimeisimmätkin yksityiskohdat pohditaan huolella valmiiksi.

”Canomaran Zip pysyy hyvin pystyssä ja on turvallinen. Melonta tuntui mukavalta ja se on hyvin suuntavakaa.”.

- Ilmari Leppihalme