Ergonomisesti ylivertainen

Käyttömukavuudeltaan ja ergonomialtaan ylivertainen kanootti.

 

Mukavuutta ja ergonomiaa

Canomaran on erinomainen valinta sinulle, joka haluat nauttia liikunnasta ilman kipua. Melonta Canomaranilla aktivoi kokonaisvaltaisesti ryhdille ja terveydelle tärkeimpiä lihasryhmiä. Vahvat ryhtilihakset ovat olennainen osa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa.

Istahda satulalle

Satulaistuin mahdollistaa loivemmat nivelkulmat lonkkaan ja polveen. Loivempien nivelkulmien ansiosta imunestekierto ja verenkierto toimivat tehokkaammin. Voit siis jättää hyvästit puutuneille jaloille.

Rentona ja ryhdikkäänä

Satulaistuin tekee rennon ja ryhdikkään asennon ylläpitämisestä helppoa. Satulaistunnassa selkärangan fasettinivelet asettuvat päällekkäin, jolloin välilevyihin kohdistuva paine helpottaa. Saavutat rennon ja ryhdikkään melonta-asennon, jonka avulla jaksat tehdä pidemmänkin melonta- tai kalastusretken miellyttävästi.

”Canomaran pysyy taatusti pystyssä ja on turvallinen. Melonta tuntui mukavalta ja se on hyvin suuntavakaa. Kanootin sisälle mahtuvat helposti kalastusvälineet ja runsaatkin eväät. Canomaran on mainio menopeli kalastukseen, kesämökille ja kuntomelontaan”.

- Miika Dietrich, MM-tason kilpameloja